keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Tänään oli B:llä toinen kerhopäivä ja tosi kivasti meni!
B on kuulemma niin reipas ja puhelias. Edellisellä kerralla oli ollut askartelua, johon kuului liimausta ja tyttö oli kuulemma todella tarkkaan liimaillut :) Tällä kertaa en jäänyt paikanpäälle K:n kanssa vaan lähdimme ruokakauppaan ja sain samalla ostettua B:lle joululahjoja! Eli tämän vuoden ekat lahjat plakkarissa, jes! Niiden ostelu ei aiheuta stressiä yhtään -päin vastoin. Nyt vaan ei ole joulumieltä, kun sataa vettä! Eiii kiva.

Ollaan odoteltu meidän autoa tässä jo viikon! Ei ole totta... Piti saada se jo viime torstaina, mutta kyllä noi automyyjät on sellasia paskanjauhajia suoraan sanottuna. Tänäänkin se äijä soitti miehelleni ja sanoi, että huomenna saatte (tätähän se on jo sen viikon verran sanonut, vaikka aluksi sovittiin, että torstaina saadaan se auto takaisin). Minäpä sitten soitin sille ja kysyin, että koskas saadaan ja esitin yllättynyttä, kun sanoi että oli juuri soittanut miehelleni. Sanoin sitten, onko se varmaa, että saadaan se huomenna ettei taas siirry, no pitäisi olla. Mikä pirun vastaus. Ja sitten se sanoi, ettei se ole hänestä kiinni vaan siitä toisesta firmasta, jossa meidän auto nyt siis on. Jaahas, no kysyin sen firman nimeäkin kahteen kertaan, mutta en saanut oikein selvää.. Kyllä se siis sanottiin, mutta kuuluvuudessa oli jotain häikkää. TOSI ärsyttävää. Tekisi mieli soittaa sinne toiseen firmaan ja kysyä mitä ne sanoo ja sitten huomaisi meneekö yksiin autokauppiaan kanssa. Epäilen, että menee!

Lauantaina on K:n 1-vuotis kemut ja niitä valmistellessa ja perjantaina kirpparikamatkin pitää viedä.. Kyllä tässä saa ajan kulumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti