sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Ei kiitos blondivitseille

Tämän viikon kaunistautumiset on sitten tehty :)

Nyt voin sanoa, että olen BLONDI!!! Se, mitä hiukset olivat ennen (vaaleat) eivät ole mitään verrattuna nykyiseen vaaleuteen!! Hihii.. Aika jännää, kun olen ollut joskus ihan musta.. Nyt täytyy vaan opetella uudelleen meikkaamaan. Tuntuu, että musta ripsari mustalla eyeliner-rajauksilla tekee silmistä liian mustat.. Poskipunan sävykin pitää miettiä uudelleen.. Inglot kutsuu.. On muuten pirun hyviä meikkejä ja ne sävyt!! Valinnanvaikeus, kun ei voi kaikkea haluamaansa ostaa kerralla.. Ihania ovat. Olen siellä kuin lapsi karkkikaupassa ;)

Mutta hiukset ovat nyt niin kivat, että voi jumpe!!! Ettareistakin tuli nyt sellaiset, että niitä voi käyttää. Kyllä ammattilainen on aina ammattilainen.

Kynnet ovat pysyneet ja osaankin toimia niillä ihan hyvin :) Jesh! Niitä pitää varmaan lyhentää tai ainakin vähän pyöristää ennen vauvan syntymää, niin voin sitten pitää niitä, jos niiden kanssa vauvan hoito luonnistuu.

Eilen B lähti aamulla mummin kanssa teatteriin ja sieltä isomummolle ja vielä mummilaan yöksi. On ollut rauhallista, kun on vain K leikkimässä autoillaan.. Se on kyllä semmoinen huumoripoika!! Mitäköhän hänestä tulee isona? <3 Äidin mussukka.
On jo kamala ikävä B:tä.. Kiva, kun hän pääsi vähän touhuumaan jotain erilaista, kun nämä pakkaset ovat pitäneet meidät sisällä ja tylsääkin on ollut.. Varsinkin tällä viikolla, kun avoinpäiväkotikin oli kiinni hiihtoloman takia. Toisaalta viikko on mennyt nopeasti, on ollut kaikkea kivaakin!

Ensi viikolla alkaa B:n 4 vee synttäreiden suunnittelu, koristeiden hankintaa, leipomista ja tietty sitten lopuksi juhlimistakin! :) Minni Hiiri-teema on edelleen se juttu.

Eilen illalla oli monta aihetta mielessä, josta olisi voinut kirjoittaa, mutta nyt ei tekstiä irtoa.. Liekö blondius tehnyt heti musta entistä tyhmemmän ;) We'll see..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti