tiistai 22. helmikuuta 2011

Lukutoukka kuoriutuu

En ole koskaan ollut kirjojen ystävä. Lukeminen on ollut mieluummin inhokkilistalla top 10, kuin suosikkilistallani. Tosin, nyt asiat ovat muuttuneet. Olen huomannut kirjakaupat kiinnostaviksi ja netistä löydän aina uusia kirjoja, jotka haluan lukea. Kirjastoon siis....



Minulle uusimmat kirjainnostukset ovat Aitoa ruokaa ja Petos Lautasella (Mats-Erik Nilsson). Noista tuo ensimmäinen kiinnostaa enemmän. Sitten on niitä Raisa Cacciatoren kirjoja, joista olen myös kiinnostunut... Olen vaan niin huono kirjastoissa etsimään mitään, kun ne on niin sekavia paikkoja.. Huomaa kyllä, että ei ole niissä tullut aikaa vietettyä. Lastenosasto on simppelimpi ja siellä ollaan lasten kanssa käytykin! Lapset tykkää kovasti muutenkin kirjoista. Kesällä tulee käytyä enemmän, kun talvisin vaatekerrokset rajoittaa mukavuudenhaluista minua.. Pianhan se kesä taas jo onkin :)



Tämä viikko onkin kauneus-/ hemmotteluviikko! Nimittäin: huomenna saan kaunistusta käsiini uusien kynsien muodossa ja lauantaina menen kampaajalle! Edellisestä kampaamokäynnistä onkin vierähtänyt lähes puolivuotta, joten tämä pehko on kyllä uudistuksensa ansainnut!! Tyvivärin laitosta ei varmasti näissä senteissä enää puhuta.... Sekä latvojen kaksi-seitsenhaaraiset tulevat saamaan kyytiä.

Yksi harmi minulla tosin on, johon ei auta tällä hetkellä kuin aika: otsatukka. Pitikin leikata se itse.. Onneksi sen ei tarvitse roikkua tuossa otsalla vaan saan sen nostettua pois edestä.. Olen tainnut joskus aiemminkin omien otsisleikkausviritysten jälkeen todeta, että ei kannata :) No, tyhmästä päästä kärsitään nyt taas. Kesäksi ettarit on luultavasti kasvaneet jo sellaiseen mittaan, että niitä voi vähän parannella jo.. (Ah, tulis jo kesä!)



Ja voi toinen harmitus!! Olimme kiinnostuneita yhdestä asunnosta, mutta se jo ehti mennä.. Se ei siis ollut tarkoitettu meille.. Uusia kiikariin vaan, tosin niitä ei hirveästi ole tarjolla, vaikka kuinka selailen etuovea tai jokakoti.fi:tä...

Tänään B meni päiväksi leikkimään serkulleen. Tuntuu niin rauhalliselta ja hiljaiselta täällä kotona kun ollaan vaan K:n kanssa kahdestaan. Toisaalta ihanaa, kun voi vaan olla. Tänään ei ole ollut supistuksiakaan, taitaa rauhallisuus tehdä tehtävänsä. Muuten noita supistuksia on ollut joka päivä useasta viime viikosta alkaen. En kuitenkaan usko, että vauva syntyisi lasketunajan lähellä. En halua elätellä toiveita, tuleehan se sieltä kuitenkin :) On vaan niin mielenkiintoista, kun ei tiedä kumpi on tulossa ja miltä hän mahtaa näyttää.. Yleensä kolmannet lapset ovat erinäköisiä verrattuna kahteen edelliseen... Eli tämän vauvan pitäisi olla minun näköinen kun edelliset on isänsä näköisiä.. :) Hehe..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti