maanantai 21. helmikuuta 2011

Kevään tuntua, auringon lämpöä ja kukkaloistoa

Täällä sitä on jo kevättä rinnassa, kun aurinko paistaa! Tekisi mieli tehdä keväisiä asioita ja kaunistaa kotia keväiseksi..

Nooh, viime lauantaina lähdin B:n kanssa "ihan vaan kattelee ja kiertelee, en aio ostaa mitään".. No eihän se nyt ihan niin mennyt sitten kuitenkaan :) Ensin mentiin Lastentarvikkeeseen, mutta siellä tosiaan vaan "kiertelimme ja kattelimme", sitten menimme Plantageniin, josta mukaan irtosi pari pöytäliinaa, tekokukkia, koristehiekkaa ja kukille ruukut. Sitten menimme Prismaan hakemaan "vaan maitoa", mutta mukaan tuli muutakin: kantoliina, pillimukit lapsille, kuvakehyksiä ja hassunkurisia pillejä... Hupsis! Kivaa oli!

Tässä kuvassa keittiönpöydän uudet liinat ja kukat.

Tekokukkia olen aina ennen inhonnut, mutta nykyään ne osataan tehdä (ainakin jotkut) aidonnäköisiksi, niin niitä voi ostaakin.. Meillä ei tunnu nuo oikeat kukat menestyvän, niin parempi tyytyä ikuiseen malliin. Nuo keittiönpöydän punaiset kukat menevät tulevaisuudessa B:n huoneeseen. Hän valitsi ne itse. Yksi lempikukistani on orkidea, mutta oikeana en sitä osta, koska se on kuulemma niin vaikea hoitaa! Löysinkin hienoja tekoversioita ja mukaan lähti yksi.




Tässähän näitä taas oli, aurinkoista päivää jälleen! :)

1 kommentti:

  1. Oi ihana tuo orkidea, sellaista minäkin olen haaveillut meille mutta Plantageniin saakka en ole vielä päässyt.(Meilläkään ei oikeat kukat menesty, kun en oikeasti osaa hoitaa kukkasia niin teko versiot sopisi meillekin hyvin) =)

    VastaaPoista