lauantai 11. kesäkuuta 2011

Loru-lauantai ja juhlapäivänaatto

Huomenna on vauvamme ristiäiset! Hänen ekat isot juhlat siis :)

Nyt on jo hyvät fiilikset, kun pappi ja kaikki on järjestyneet. Ei enää tunnu, että suunnittelee juhlia, vaikka tuntuu etteivät ne voi toteutua. Hyvin on delegoitunut tarjottavien leipominen muualle kuin minulle :) Se on erittäin iso apu, sillä nyt todella on ollut kiirettä ihan peruskotiarjessa ettei sitä ehtisi.. Vielä viime ristiäisiin ehdin hyvin eikä tuntunut stressaavalta -kait.. Aika kultaa muistot.

Tänään kävin heti aamu tuimaan lasten kanssa kaupassa, mutta vielä pitää mennä uudelleen... K:lle tarvitsen siistit vilpoisat housut/ shortsit huomiseksi. Yhdet ostin, mutta aion palauttaa, sillä ne olivatkin aivan liian pitkät.. Caprifarkut ylsivät nilkkoihin.. Leikkaus näytti hassulta... Eeeeiii siis niitä.

Itsellenikin tiedän nyt vaatteet. On se törkeetä, kun omien lasten ristiäisissä äiti on aina kamalissa vaatteissa, kun ei omat vielä mahdu päälle ja jotain on keksittävä!! :/ Nooh, eiköhän se siitä. Tämä keli aiheuttaa vielä lisäongelmaa, kun se yksi hame jota ajattelin on aivan liian kuuma... Sitten kirpparilta löysin yhden mekon, mutta se on musta enkä viitsi koko mustassa mekossa olla lapseni ristiäisissä!

Löysimme yhden aivan sairaan ihanan asunnon ja me HALUTAAN se!!! Tein laskelmia ja se voisi käydä toteen :) Nyt toivon syvästi ja hartaasti, että se on se meidän tuleva koti. Pliiiiiis...!! Mä haluun äkkiä pois täältä.. Ja se kämppä... Oi ja voi, sinne tahdon.

Mökille pääsyä odotan myös! Siellä onkin kaikkea kivaa puuhaa tiedossa :) Miehet suurentaa mökin terassin ja mä aion suunnitella rinteeseen istuksia. Katsotaan, mitä saan toteuttaa ja millanen siitä tulee :) Olen jo alkanut netistä selvittelee kasveja yms ja piirsin jo yhden luonnoksenkin. Visio on jo päässä ja paperilla, vaikkakin paperilta kuva ei välity samanlaisena kuin se on päässäni. Niin, ja mökille tulee sisävessa!! JEEEEE!!! At last. Mä en oikein välitä noista huusseista.. Puistattaa.. Mökkiä on kiva uudistaa. Se on aina vaan ollut se sama, se tarvitsee raikastusta. Ja jumankauta uuden hellan.. Se pitää hommata tänä kesänä.

Kohta lähden sinne ostoskierrokselle, kunhan mieheni saapuu töistä kotiin. Toivottavasti saapuu ilmastointilaitteen kera :) Meillä nimittäin on 65 neliön sauna!!

Tuo meidän B on kyllä aikamoinen tarinatäti. Juttua tulee, ja voi vinde välillä naurattaa niin että.. Välillä taas kauhistellen kuuntelen, että puhunko mä todella noin.. No anyway, B on tosi hyvä loruttelemaan. Tässä tän päivän tuotos, äidin avustuksella suurimmaksi osaksi, kun en nyt muista niitä muita...

Mörri-möykky metsässä käveli,
metsän marjoja maisteli,
kauniita kukkia haisteli
ja lopuksi pilviä ihaili.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti