perjantai 10. kesäkuuta 2011

Tulevaisuuden haaveita

No niin, jos ei edellisestä postauksesta ole aikaa, niin nyt on vielä enemmän!

Millainen on sinun unelma elämä? Oletko koskaan edes miettinyt kunnolla? Mitä kaikkea se pitää sisällään? Enkä hae takaa nyt niitä perusjuttuja kuten "onnellinen perhe-elämä, terveys..", ne kuuluvat unelma elämään jo ihan vakiona.
Minun unelma elämä olisi tälläinen:

-oma talo (omakotitalo, paritalo tai rivari), kaunis piha. Paljon autopaikkoja, jotta meille olisi helppoa tulla kylään :)
-elämäni olisi aktiivista, harrastaisin liikuntaa (aamulenkit, kuntosali, tanssi..), veisin lapsia harrastuksiin ja kannustaisin heitä harrastamaan!
-satsaisin ruuan laatuun ja terveyteen, luomua, herkullista, rakkaudella tehtyä ruokaa.
-unelma elämässä minulla olisi vain 1 karkkipäivä viikossa -ja se pysyisi.
-työni olisi monipuolista ja kenties liikkuvaa, personal trainerin hommat kiinnostaa samoin kauneuden ala. Kauneus ja terveys siis HYVIN lähellä sydäntäni <3
-unelma elämässäni jäisi aikaa myös ystäville ja sukulaisille, joiden kanssa olisi kiva viettää arki-iltoja tai viikonloppuja yhdessä oleillen ja ruokaillen.
-unelma elämässäni matkustettaisiin koko perheen voimin, muuallekin kuin mökille. Kenties oma mökki olisikin loma huvila ulkomailla...
-unelma elämässä nauttisin, enkä stressaisi arjen tehtävävistä, sillä ne on aina tehtävä, se on vaan osa elämää.
-minulle riittäisi lyhyemmät unet, jotta ehtisin enemmän. Vaikka nukkuminen on yksi lemppareistani!!

..Siinä nyt jotain.. :)

Onneksi olen vielä nuori, että voin vaikuttaa tulevaisuuteeni vielä piiiiiiiitkän aikaa. Kenties elämäni joskus vielä on näillä raitella? Eikä se ikä vaikuta siihen, että voisi alkaa vaikuttamaan omaan elämäänsä. Mielestäni kannattaa ajatella, että kerran täällä vaan ollaan, joten eletään niin hyvää elämää kuin itselle haluaa.

Eikun haaveilemaan lisää...!!

Miltä kodissani näyttäisi? Entä puutarhassa? Millaista arjen luksusta haluaisin? Missä päin asuisin? Miten pukeutuisin? Kuinka käyttäytyisin? Mitä valintoja tekisin ympäristön hyväksi? Kuinka auttaisin muita? Millaisella autolla ajaisin? Toteuttaisinko pitkäaikaisia haaveitani?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti