tiistai 8. helmikuuta 2011

Päätöksiä, haaveita, suunnitelmia...

Nyt on "päätetty" neidin synttäreiden teema - Minni Hiiri! Katsotaan, muuttuuko se vielä vai ei. Onhan tässä aikaa.... Nyt kuitenkin kakkua suunnittelemaan! :)

Nyt olen aloittanut kaksi kasvatusprojektia: kulmakarvat ja otsahiukset (älä kultsi kommentoi tätä: "mähän sanoin", pliis ;) ). Haluan kulmistani vähän paksummat ja ettareistani siis pidemmät, jotta niistä saa kesäksi sellaiset viistot. Jee jee! Tiedän taas miljoona asiaa, joihin saan rahanikin palamaan ennenkuin olen edes saanut koko rahoja! Tarvitsen meikkivoidetta, kajalkyniä, kimallusta poskiin, hiusväriä... Hiusväri ei kuulosta suurelta menoerältä, mutta se pitää laittaa kampaamossa, joten hinta liikkuu 100 €:n tuntumissa. Nyt ei ihan kaupanhyllyltä haeta väriä hintaan 10 €/ purkki. Kampaajalla käynti on aina kivaa ja samalla saisi latvoista huonoimmat pois :)

Lumentulo saisi jo riittää... Kyllä tänään harmitti, kun suunnitelmat meni uusiksi. Ajattelin lähteä rattailla avoimeen päiväkotiin ja kotimatkalla kauppaan, mutta eihän meidän rattaat tuossa lumimääräässä liiku minnekään! En tiedä pääteistä, meillä ei ole aura käynyt lainkaan, eli meidän pihassa ei päästä minnekään. Liian laiska fiilis oli myös alkaa kaivaa autoa esiin.. Välillä olisi kiva myös liikkua kävellen! Tosin tiet olivat viimeksi rattailla liikkuessa kamalassa kunnossa vaikka ne olivatkin "hoidetut".. Ihme pomppua ja muhkuraa, sohjoa ja kaikkea..

Eilen sain lainaan vauvan vaatteita, tänään niitä olen pessyt ja voi että ne on pieniä!! Sitä miettii, että miten se vauva voi ollakaan niin pieni.. Ei sitä vaan muista.. Kohta 6 viikkoa laskettuun aikaan, 8 siis syntymään ;) Tekisi mieli jo korjata pinnasänkyä, vaikken sitä nyt vielä esiin laitakaan! Olen suunnitellut jo kaikki valmistelut -jopa ristiäiset :) Hyvä se on olla ajoissa, eikös vaan!

Nyt vielä nuo muuttohaaveet siintää mielessä ja olisi ihana löytää se oma koti <3 sitten pääsisi sen sisutusta suunnittelemaan ja lastenhuoneita!! Ja mun on pakko saada se yksi tietty ruokapöytä!! Se on MUST. Oi oi, sitten pääsisi suunnittelemaan terassin ja pihan "sisustusta"! Kaikkea kivaa siis edessä, ajasta vaan ei mitään hajua. Kaikki aikanaan, sanotaan. Eiks se meidänkin aika vois olla jo vaikka pian? Mähän tunnetusti tykkään odottaa.....

1 kommentti:

  1. Odottavan aika on pitkä! Meilläkään ei ole vielä tietoa naapuriyksiöstä ja kohta varmaan pitänee siirtyä Plan B:n ja alkaa kattelee jotain muuta. Kovasti olisi kans haaveissa sisustaminen, uudet verhot, yksi ihana lipasto,kaikkea ihanaa valkoista valkoista ja valkoista kotiin =) Aurinkoisia päiviä teille <3

    VastaaPoista