tiistai 10. helmikuuta 2009

Ihmiset maskin takana

Kuuntelen juuri radio Voicea, jossa kysytään "Pitääkö naisen meikata?". Eihän kenenkään ole pakko, mutta mielestäni se on kivaa! :)

Mieluummin olen kevyen meikin kanssa kuin ilman. Meikkaamisella saa paranneltua kasvojaan ja korostettua.. Ja peitettyä, tietty! Sehän on juurikin sitä parantelua ;) Minusta on ihanaa saada meikata rauhassa. Itsellä on kivempi olo, kun on meikkiä. Muuten tunnen itseni alastomaksi... Epämukavaksi. Olen tosin oppinut, että aina ei tarvitse meikata. En tarvitse ripsaria, että vien roskat roskiin, olen vain kotona... tai käyn kaupassa. Voi Apua!

Jos minulle olisi joku kolme vuotta sitten sanonut, että "joskus vielä käyt kaupassa ilman meikkiä", en olisi uskonut! Olisin nauranut, että niin varmaan. Jos olisin lyönyt vetoa, olisin hävinnyt. Olen käynyt kaupassa ilman meikkiä ja vahongossa lasten kanssa kävelyllä ihmisten ilmoilla ilman meikin meikkiä. Edes puuteria tai meikkivoidetta. En yleensä meikkaa ihan hirveästi. Pohja, ripset, kulmat ja poskipuna. That's it. Semmonen naturelli look. Välillä eyelinerillä kunnon rajat. :) Välillä on ihana meikata kunnolla -varsinkin jos on jotain menoa, kun nykyään niin harvoin on.

Pakkomielle on huolitellut kulmat! Aloitan meikkini kulmien nyppimisellä. Eihän sitä paljoa tarvii nyppiä, kun aina nyppii. Inhoan hajakarvoja, edes niitä kahta jotka ovat väärässä paikassa! Itsellä kun on tummat kulmat, niin ne hajakarvatkin näkyy heti. Kulmat vaikuttaa niin paljon, ne on pakko olla siistit, jotta yleislook on siisti. Onhan siinä nyppimisessäkin ollut opettelua, kun välillä siihen hommaan sokaistuu ja meneekin ihan pieleen kun nyppii liikaa tai väärästä paikasta tai väärästä paikasta liikaa.... Vanhoja kuvia ei kannata liian tarkasti katsoa :)

Se on kumma juttu, vaikka aina meikkaan samalla tavalla, se ei aina näytä yhtä hyvälle omiin silmiin. Hiuksetkin vaikuttaa, varsinkin tyvikasvu, ei näytä freesiltä. En tiedä, vaikuttaako enemmän oma yleisfiilis... Välillä tuntuu, että meikki ei istu ja silmät näyttää tuhrusilta, kulmat epäsiisteiltä... näyttää tunkkaselta! Se on joku sisältä päin tuleva yleistunne, jota ei muuta mikään. Se on se "kummalla jalalla nouset sängystä"-juttu... :)

Tänään on juuri sellainen "olen tuhrun näköinen-päivä". Ihan kiva.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti