perjantai 13. helmikuuta 2009

Perjantai 13.päivä

"Perjantai perjantai, miksei aina vois olla perjantai?!"



Toivottavasti tällaistä perjantaita ei tule enää.... Ehkä se johtuu päivämäärästä. Huono onni on pääni sisällä ärtymyksen muodossa. Tai sitten on NE päivät tulossa... En ymmärrä miksi hermo on tiukalla. Pitää yrittää ajatella positiivisesti...... :) Smile! Just joo...

Nyt on niin sellanen fiilis, että helpottais jos pääsis hakkaamaan säkkiä tai muuten vaan salille puskemaan ittensä äärirajoille! Yks väärä sana, yks väärä teko ja KABUM! En jaksa yhtään lapsen turhaa kiukkua, mutta sekin taitaa olla ihan omaa vikaani. Lapsethan ovat aikuisille kuin peili; käyttäytyy kuin esikuvansa. Ja aistiihan ne sen, että äidillä on pinna aika tiukalla. Ei kivaa niille eikä itsellenikään.

Ajatellaanpa toisella tavalla (vähän iloisemmin):

Perjantai on lauantain jälkeen lempi viikonpäiväni. Perjantaissa on aina jotain taikaa, on hyvä fiilis ja jotenkin energinen olo. Viikonloppu on tulossa, joka tarkoittaa perheen kanssa vietettyä aikaa ja yleensä myös silloin näkee muitakin sukulaisia ja siitähän minä pidän! Tai jotain muuta speciaali-tekemistä! Viikonloppuna en hoida yksin lapsia koko aikaa. Viikonloput ovat kivoja ja fiilis alkaa jo perjantaina. Yleensä.

No niin. Aina kannattaa purkaa tunteet, jo helpotti! :) Kohta teenkin kiisselin ja sitten voisin yllättää maailman ihanimman tyttäreni maalaamisella! Kaivan esiin vesivärit ja hän pääsee toteuttamaan itseään. :) Hän on niin hulluna piirtämiseen ja maalaamiseen, vesiväreillä tai sormiväreillä. Kotona ei olla vielä maalattu vesiväreillä, kun en ole muistanut niitä (hups!) mutta nyt sekin korjaantuu.


Harvoin sattuu näin, että maailman huono-onnisinta päivää seuraa rakkauden päivä! <3

Huomenna onkin ystävänpäivä! Silloin ei saa olla negatiivinen vaan iloita kaikista niistä läheisistä ja ystävistä, jotka sinulla on ja joita ilman et pärjää. Tai ainakin elämäsi olisi sisällötön. Ystävissäkin määrä korvaa laadun. Minusta tuntuu, että siihen vähäiseenkin ystävieni kaartiin olen aivan liian huonoti yhteydessä.. Se ei kuitenkaan tarkoita etteivätkö he olisi päivittäin mielessäni. Nyt haluankin toivottaa......


Oikein ihanaa ja aurinkoista ystävänpäivää kaikille rakkaille ystävilleni!!
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti